Lisenssikortti

Viimeksi päivitetty 25.10.2017 14:24

Kaudella 2017-2018 kaikki lisenssin lunastaneet saavat Suomisport-profiiliinsa merkinnän lisenssin voimassaolosta. Tämä merkintä on samalla henkilön kuluvan kauden lisenssikortti. Lisenssimerkintä aktivoituu heti maksun jälkeen.

Näin saat lisenssikortin näkyviin ottelutapahtumassa:

  1. Kirjaudu Suomisport-profiiliisi matkapuhelimen nettiselaimella. Kirjautuminen tapahtuu antamalla oma puhelinnumero ja siihen toimitettava kertakäyttösalasana. Alaikäisten pelaajien vanhemmat voivat lisätä lastensa profiilit omaansa. Lisenssikortti löytyy profiilista mikäli lisenssimaksu on suoritettu oikein.

  2. Lataa Android tai iOS käyttöjärjestelmällä varustettuun matkapuhelimeen erillinen Suomisport-mobiilisovellus (saatavilla Play kaupasta ja App Storesta hakusanalla "Suomisport"). Windows-versiota ei julkaista. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

Kysyttävää lisenssikortista?

Salibandyliiton asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin numerossa 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16) tai sähköpostitse lisenssit@salibandy.fi  Palvelemme myös Facebookissa yksityisviesteillä.