Y-edustukset

Viimeksi päivitetty 17.4.2018 09:58

Y-edustuksien sivuja päivitetään kaudelle 2018-19 toukokuun aikana. Tiedustelut: p. 0400-529017.

Seura voi B-C juniori-ikäluokissa tehdä kirjallisen ilmoituksen liittoon korkeintaan vuoden yli-ikäisen pelaajan [Y-pelaaja] käyttämisestä tietyssä juniorijoukkueessaan [Y-ilmoitus]. Ilmoitus kirjataan Palvelusivustolla käyttäen seuran tunnusta. Kts. ohjeet.

Joukkueeseen voidaan ilmoittaa saman pelikauden aikana enintään neljä yli-ikäistä pelaajaa. Y-pelaajaksi ilmoitettu pelaaja saa pelata seurassaan ainoastaan ilmoitetussa juniorijoukkueessa saman pelikauden aikana. Y-pelaaja saa lisäksi pelata yhdessä seuransa miesten III-VI divisioonajoukkueessa tai naisten II-IV divisioonajoukkueessa.

B-C-juniorisarjoissa Y-pelaajaksi seura ei saa ilmoittaa rinnakkaisedustusoikeus pelaajaa. Joukkue saa käyttää samassa ottelussa korkeintaan kahta Y- pelaajaa. B-poikien, C1-poikien, C2-poikien ja B-C-tyttöjen SM-karsinnoissa, SM-sarjassa ja play-offs karsinnoissa ei saa käyttää Y-pelaajia.

B-C junioreiden edustusoikeutta koskevien Y-ilmoitusten on oltava liitossa 22.9.2017 mennessä. Pelaajaa, joka ei ole pelannut kuluvalla kaudella, koskeva Y-ilmoitus voidaan tehdä missä vaiheessa kautta tahansa.

B-C junioreiden Y-ilmoitus on kausikohtainen ja ne tulee tehdä liiton osoittamalla lomakkeella, joka kaudella 2017-18 on sähköinen Palvelusivuston lomake. Seuratunnuksella kirjauduttaessa työkalu löytyy seurasivut -valikosta nimellä "Y-ilmoitukset".

D-F junioreiden Y-edustus noudattaa PeliMaailman ja/tai KisaMaailman sääntöjä ja takarajoja. Y-ilmoitukseen käytettävä lomake on sama kuin B-C junioreilla (ellei Peli/KisaMaailman säännöissä toisin ole määrätty).

Lomake täytetään ja palautetaan sähköisesti Palvelusivustolla (seuran käyttäjätunnuksella). Mikäli Y-ilmoitus tarvitsee tehdä "vieraaseen" seuraan (esim. kaksoisedustus) niin tällöin ilmoitus tulee tehdä omalle sarjavastaavalle sähköpostilla. Liitto lisää tällaisen pelaajan tiedot Y-ilmoitusten listalle.

Y-edustukseen liittyviä linkkejä:

Erityistukea tarvitseville lapsille tai nuorille on mahdollista hakea edustusoikeutta, pelaamista tai ottelua koskevia poikkeuslupia.

Kaikki tiedustelut Salibandyliiton palvelunumerosta:
p. 0400-529017 (ma-pe 9.30-16) tai pelaajasiirrot@floorball.fi Meille voi myös lähettää yksityisviestin Facebookissa. Sähköisten yhteydenottojen vastausaika n. 1 vrk.

Ohje: Näin teet Y-ilmoituksen Palvelusivustolla (päivitetty 7.8.)