Kansainväliset pelaajasiirrot

Viimeksi päivitetty 5.1.2018 12:24

IFFKauden 2017-18 kansainvälisiä pelaajasiirtoja voi tehdä ajalla 1.5.2017-15.1.2018. Kaikissa kansainvälisissä siirroissa tulee käyttää IFF:n pelaajasiirtolomaketta, jonka voi ladata IFF:n internet sivuilta.

Siirto Suomesta toisen maan sarjoihin:
Pääpiirteittäin kansainvälinen siirto Suomesta toisen maan sarjoihin tapahtuu siten, että ensin täytetään IFF:n siirtolomake, maksetaan kirjaamismaksu IFF:n tilille: 200 CHF tai pikakäsittelynä 300 CHF (tilinumero näkyy lomakkeessa) ja toimitetaan lomake kaikkien osapuolten allekirjoituksin Salibandyliittoon osoitteella:

Suomen Salibandyliitto
"kansainvälinen pelaajasiirto"
Sarvijaakonkatu 32
33540 TAMPERE

tai faksilla numeroon 03- 2616 328.
tai sähköpostilla pdf-muodossa osoitteella pelaajasiirrot@floorball.fi

Salibandyliitto tarkistaa ja hyväksyy kansainväliset siirrot saapumisjärjestyksessä, ja toimittaa ne tämän jälkeen eteenpäin IFF:n käsiteltäväksi. Huom: Vain IFF voi lopullisesti hyväksyä kansainvälisen pelaajasiirron! Salibandyliiton internet sivuilla ei enää listata hyväksyttyjä kansainvälisiä siirtoja -> Hyväksyttyjen siirtojen listaa voi seurata IFF:n sivuilla josta käy ilmi myös pelaajan virallinen siirtopäivä.

Siirto toisen maan sarjoista Suomeen:
Mikäli pelaaja on siirtymässä toisen maan sarjoista Suomeen, tulee lomake toimittaa sen maan lajiliittoon, josta pelaaja on siirtymässä pois. Muutoin prosessi on edellä kuvatun kaltainen, mutta SSBL ei siis osallistu prosessiin.

Muut siirtovariaatiot / Kysyttävää kansainvälisistä pelaajasiirroista?
Kaikissa kansainvälisissä pelaajasiirtoasioissa yhteys IFF:n toimistoon, puh. 09- 4542 1425 Puhelinpalvelua tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sähköpostilla kysymyksiä voi esittää englanniksi osoitteeseen transfer@floorball.org