Edustusoikeuksien valvontatunnus

Viimeksi päivitetty 24.7.2017 15:11

Edustusoikeuksien valvontasivu suljetaan lisenssikauden 2016-17 päätteessä uuden lainsäädännön vuoksi. Uusia tunnuksia palveluun ei enää myönnetä.

Salibandyliiton jäsenseura voi anoa käyttäjätunnusta Internet-palveluun, jossa seuran edustaja pääsee selaamaan kaikkien liiton jäsenseurojen lisenssiluetteloja. Listauksissa näkyy nykyisen ja edellisten kausien lisenssitilanteet.

Sen lisäksi, että palvelu helpottaa seuroja pitämään kirjaa lisenssimaksuista, on se myös oiva apu pelaajasiirtoja tehtäessä: Lisenssirekistereistä voidaan tarkistaa tietyn pelaajan edustusoikeus, eli missä seurassa pelaajalla on lisenssi tällä hetkellä ja missä se oli viime, tai sitä edellisellä, kaudella.

HUOM: Valvontatunnus ei ole sama asia kuin seurakäyttäjätunnus.

>>> Edustusoikeuksien valvontatunnuksen kirjautuminen tästä linkistä.

Seuran yhdelle yhteyshenkilölle myönnetään hakemuksesta käyttäjätunnus, jolla seuran yhteyshenkilö pääsee selailemaan SSBL:n jäsenseurojen lisenssitilanteita.

  • Tunnus myönnetään vain SSBL:n jäsenseuran johtotehtävissä toimivalle henkilölle, esim. puheenjohtaja, rahastonhoitaja (vain 1 tunnus per seura).
  • Käyttäjätunnus on henkilökohtainen, täytä lomakkeeseen omat yhteystietosi.
  • Älä luovuta tunnustasi eteenpäin.
- See more at: http://vanhat.salibandy.net/asioi-verkossa/pelaajasiirrot-ja-edustusoikeudet/edustusoikeuksien-valvonta/valvontatunnuksen-tilaus#sthash.9rmHMlNI.dpuf