Calix Maskin tuunausskaba

Viimeksi päivitetty 1.11.2017 08:39

 

 

Viime kaudella debytoinut suosittu maskin tuunausskaba saa jatkoa!

Tällä kaudella edetään jälleen vaiheittain kisan startatessa Ruotsiotteluista 8.9.2017. Tarjolla jälleen huippupalkintoja!

Osallistuminen on yksinkertaista. Tuunaa oheinen maski tietokoneohjelman tai vaikkapa vesivärien avulla ja lähetä siitä kuva meille (JPEG/JPG) tiedostona. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvontaan kahden hengen kisamatka Bratislavaan naisten salibandyn MM-kilpailuihin*. Kisat pelataan joulukuussa 2017. Lisäksi arvotaan kisaan osallistuneiden tuotoksien kesken eniten ääniä saanut maski tuunattavaksi voittajalle omaksi. Muina palkintoina Calix -lahjakortti kisan toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille. Arvonnat suoritetaan kevään 2018 aikana. MM-kisa-arvonta suoritetaan 10.11.2017. (HUOM! osallistumisaikaa on jatkettu 10.11.2017 asti).

* Kaikkien osallistuneiden kesken pääpalkintona arvottava kahden hengen MM-kisamatka joulukuussa Slovakiassa pelattavien naisten MM-kisoihin (sis. lennot, hotelliyöpymiset ja liput välierä- ja finaalipäiville. Välierät pelataan 8.12. ja finaali 9.12.).

Lataa tuunattava tiedosto täältä.

Kilpailun säännöt:

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjänä toimii Suomen Salibandyliitto ry, Alakiventie 2, 02600 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumisehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistutaan lähettämällä JPEG tai JPG muodossa tuunattu maskikuva osoitteeseen toni.nikunen@salibandy.fi otsikolla Calix Maskin tuunausskaba ja/tai julkaisemalla kuva Instagrammissa häshtägeillä #calixmaskintuunausskaba #salibandy . Arvontaan osallistuneet kuvat ja videot voidaan julkaista julkisella salibandysivustolla. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kuvat ja videot arvontasivustolta. Sama osallistuja voi osallistua arvontaan useammalla kuin yhdellä kuvalla, mutta arvontaa suorittaessa huomioidaan vain yksi kuva.

4. Kuvien käyttö
Osallistumalla arvontaan osanottajat vakuuttavat, että heillä on täydet oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen ja että kuvassa/videossa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa kuvan julkaisuun. Samalla osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää arvontaan lähetettyjä kuvia ja videoita markkinointi- ja viestintätarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

5. Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan 31.10.2017 kaikkien Calix maskin tuunausskaba -otsikolla kuvansa lähettäneiden/julkaisseiden kesken.

6. Palkinnot
Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvontaan kahden hengen kisamatka Bratislavaan naisten salibandyn MM-kilpailuihin*. Kisat pelataan joulukuussa 2017. Palkinto sisältää lennot, hotelliyöpymiset ja liput välierä- ja finaalipäiville. Välierät pelataan 8.12. ja finaali 9.12..

Kilpailun toisessa osassa arvotaan kisaan osallistuneiden tuotoksien kesken eniten ääniä saanut maski tuunattavaksi voittajalle omaksi. Muina palkintoina Calix -lahjakortti kisan toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille. Arvonnat suoritetaan kevään 2018 aikana. MM-kisa-arvonta suoritetaan 10.11.2017. (HUOM! osallistumisaikaa on jatkettu 10.11.2017 asti).

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

7. Henkilötiedot
Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

8. Arvonnan järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

9. Muut ehdot
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin, tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.
Arvonnan järjestäjä, Suomen Salibandyliitto ry, pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.