Superfinaali 2018

Superfinaalil 2018


Etusivu | Pääsyliput | Seuraliput


Sosiaalinen media #superfinaali #salibandy

Ainutlaatuinen salibandyelämys
Superfinaalissa pelataan kotimaisen salibandyn merkityksellisimmät ottelut, kun naisten ja miesten Suomen mestaruudet ratkotaan yksittäisissä finaaliotteluissa. Panosten ollessa kovimmillaan, syntyy uusia sankareita ja sankaritarinoita.

Huippulaadukkaan salibandyviihteen lisäksi luvassa on leukoja loksauttava show, joka tekee tasapainoisesti kunniaa upealle urheilutapahtumalle ja sen mahtaville urheilijoille.

Pääsylippujen aikainen ostaja hyötyy eniten – lapsiperheet huomioitu entistä paremmin
Lipunmyynnissä on kuunneltu edellisistä tapahtumista saatua palautetta ja tällä kaudella aikaiset ostajat sekä perheet on huomioitu entistäkin paremmin.

Suurimman hyödyn aikainen ostaja sai ostaessaan liput jo perjantaina 24.11., %Black Fridayna", mutta aikaisen ostajan hyöty kuitenkin jatkuu kuitenkin joulukauden kampanjahinnoin 26.12. asti, jonka jälkeen lipunmyynti sulkeutuu hetkeksi käynnistyäkseen uudelleen helmikuussa.

Uudistetun lipunmyyntikonseptin hyötyjiä ovat myös perheet, joita varten – ensimmäistä kertaa Superfinaalin historiassa – alakatsomoihin on nyt myynnissä myös lasten lippuja, joiden hinnat ovat selkeästi alennettuja aikuisten lippuihin nähden. Lasten lipun ikäraja on 4-16 -vuotta. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät katsomoihin ilman omaa istumapaikkaa, sylilapsina.

Pääsyliput tapahtumaan myy Ticketmaster.

Lisätietoja lippukategorioista ja -hinnoista Pääsyliput-sivulla.