Classic, SB-Pro ja PSS naisten Salibandyliigan välieriin

EräViikingit johtaa Kooveeta vastaan voitoin 2-1.

Classic, SB-Pro ja PSS varmistivat tänään paikkansa naisten Salibandyliigan välierissä kaadettuaan vastustajansa suoraan kolmessa ottelussa. Classic löi NST:n 14-0, SB-Pro TPS:n 3-2 ja PSS SSRA:n 5-0. Neljännessä parissa EräViikingit johtaa voitoin 2-1 kaadettuaan kotonaan Kooveen 5-2.

Nina Rantala (1+5) ja Eliisa Alanko (3+1) olivat NST:tä riepotelleen Classicin tämän illan tehottaret. Maalinsa piti 14 torjunnalla puhtaana Anna-Maria Linnoinen.

TPS karkasi SB-Pron vieraana 0-2-johtoon, mutta Pro kavensi toisessa erässä, ja kolmannessa Karoliina Kujalan ja Marianne Pohjosen maalit sinetöivät nurmijärveläisten jatkopaikan.

Edelliset kaksi ottelua vasta jatkoajalla vienyt PSS oli tänäänkin tiukilla, sillä vielä ottelun puolivälissä SSRA sinnitteli maalin päässä. Annina Levälampi laukoi porvoolaisten maaleista kaksi, ja Noona Björkman syötti yhtä monta. Krista Niemisen nollapeli irtosi yhdeksällä torjunnalla.

Helsingissä Koovee kuittasi kahdesti EräViikinkien johdon, ja ratkaisu nähtiin vasta ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella. Taru Nordman nosti kotijoukkueen uudelleen johtoon, ja kaksi minuuttia ennen loppua Iina Latvala kasvatti eron kahteen. Illan viimeisen osuman löi tamperelaisten tyhjään verkkoon Aino Tuokkola.

Kooveen ja EräViikinkien neljäs kohtaaminen nähdään lauantaina Tampereella.

Arkistokuva: Esa Takalo