Classic Nokian KrP:n vastustajaksi Tallinnan cupfinaaliin

Classic löi sunnuntain välierässä TPS:n 4-3 ja kohtaa Tallinnan cupfinaalissa 8. helmikuuta Nokian KrP:n.

Nokian KrP saa miesten TEHO Sport Suomen Cupin loppuottelussa vastaansa Classicin, joka löi tämän päivän välierässä kotonaan TPS:n 4-3. Miesten ja naisten finaalit pelataan kahdeksas helmikuuta Tallinnassa.

Tänään TPS:n Mikko Hautaniemi kavensi Sami Johanssonin ja Oskari Heikkilän Classicille laukoman kahden maalin johdon yhteen, ja toisessa erässä turkulaisille tarjottiin tasoitusta Classicin istuessa neljä kahden minuutin jäähyä. Ylivoima jäi kuitenkin käyttämättä, ja päätöserässä Sami Johansson iski tasavajaalla jo 3-1 Jere Pulkkisen ja Lauri Stenforsin istuessa viisiminuuttisia väkivaltaisuudesta. Nico Salon ylivoimalla laukoma 4-1 jäi lopulta voittomaaliksi, kun TPS kavensi viimeisellä minuutilla kahdesti ilman maalivahtia.

Esa Takalon ottelukuviin

Tänään pelattiin yhden ottelun verran myös Salibandyliigaa, kun EräViikingit löi kotonaan Welhot 10-4 oltuaan aluksi tappiolla 0-2. Mika Moilanen laukoi EräViikinkien maaleista neljä ketjukaveri Jani Kukkolan syöttäessä yhtä monta. Voitto nosti EräViikingit sarjakakkoseksi ohi yhden ottelun vöhemmän pelanneen Nokian KrP:n.