MM 2018 - Praha

Suomen Salibandyliitto ja Elämysmatkat järjestävät Prahan MM-kisoihin viralliset fanimatkat, suomalaisten fanikatsomon sekä ohjelmaa kaikille Prahaan matkaaville suomalaisfaneille.

Viimeksi päivitetty 28.3.2018 07:55

 

Suomen Salibandyliitto ja Elämysmatkat järjestävät Prahan MM-kisojen viralliset Suomi-fanien palvelut. Tarjolla ovat viralliset, täyden palvelun fanimatkapaketit sekä Suomi-fanikatsomon pääsyliput ratkaisupeleihin.

Lisäksi kaikille Prahaan matkaaville suomalaisfaneille järjestetään ensimmäistä kertaa historiassa Prahan kisojen aikana ohjelmaa omissa lokaatioissaan, kuten pre- ja aftergameshow't, joissa luvassa on viihdettä suomalaismakuun - musiikkia, esityksiä ja maajoukkueen pelaaja- ja valmentajavierailuja. Virvoketarjoilua unohtamatta.

Etkojen ja jatkojen ohjelmasta ja lokaatioista pysyy parhaiten perillä liittymällä Prahaan matkaavien Suomi-fanien Facebook-yhteisöön.

Alla kuvaukset fanipalveluista. Fanimatkojen sekä fanikatsomon pääsylippujen tilaukset tehdään Elämysmatkojen myyntisivuston kautta.

SIIRRY MYYNTISIVUSTOLLE

 

Fanipalvelut:

Virallinen kisafanien Facebook-yhteisö

Liity MM-kisafanien viralliseen Facebook-yhteisöön, jossa saat tarjouksia mm. fanituotteista sekä kuulet ensimmäisenä kisojen aikaisesta aikataulusta ja ohjelmasta. LIITY YHTEISÖÖN

 

Viralliset fanimatkapaketit

Viralliset fanimatkat lennetään charter-koneella, joka lähtee Prahaan perjantaiaamuna 7.12. ja palaa Suomeen sunnuntai-iltana 9.12. Matkaisäntinä toimivat kaksinkertainen maailmanmestari Mikko Kohonen sekä salibandyn "Ylijohtava" Toni Lötjönen. Lisäksi luvassa on eksklusiivisia etuja ja palveluita, joita ei muuten ole tarjolla.

Viralliset fanimatkapaketit sisältävät:
- Suorat lennot Salibandyliiton yksityisellä charter-lennolla
- Majoituksen MotelOne-designhotellissa Prahan ydinkeskustassa yhden tai kahden hengen huoneessa
- Lentokenttäkuljetukset Prahassa
- Matkaisäntien Mikko Kohosen ja Toni Lötjösen turnaus- ja otteluennakot
- Fanitapaamiset matkan aikana
- Pääsyliput Suomen fanikatsomoon perjantain puolivälieräotteluihin, lauantain välieriin sekä sunnuntain mitalipeleihin
- Fanipaidan ja kannustustuotteen
- Elämysmatkojen matkanjohtajien palvelut
- Tarjouksia Suomen fanituotteista

Hinnat alk. 890€/hlö.

Matkapaketteja tarjolla rajoitettu määrä. Saatavilla myös rajattu määrä lento+pääsylippupaketteja. Katso lisää Elämusmatkojen myyntisivustolta.

 

Pääsyliput Suomen fanikatsomoon

Suomen maajoukkueen virallinen fanikatsomo sijaitsee O2-areenan alakatsomossa, lohkoissa 107 ja 108. Lippupaketit sisältävät pääsyliput perjantain 7.12. puolivälieräotteluihin, lauantain 8.12. välieräotteluihin sekä sunnuntain 9.12.

Hinta: 111€/hlö

Hinta sisältää pääsyliput kolmelle tapahtumapäivälle sekä toimituskulut Suomeen. Pääsylippuja tarjolla rajoitettu erä.

Pääsylippupaketit ovat tällä hetkellä loppuunmyydyt ja -varatut. Pääsylippupaketteja saa edelleen fanimatka- ja lentopakettien yhteydessä.

Katsomokartta:

Price_list_Finland_sectors-1.jpg

 Lataa kartta & hinnasto

 

Fanipalveluiden tilaukset tehdään Elämysmatkojen myyntisivuston kautta, mutta palvelukuvaukset löytyvät myös tältä sivustolta.

SIIRRY MYYNTISIVUSTOLLE

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.