Haastaja revanssin makuun - mestari taipui kotikaukalossaan

Salibandyliigan finaaleissa viime keväänä taipunut Classic pääsi tänään revanssin makuun kaataessaan vieraskaukalossa mestari Happeen 10-6. Voitto nosti Classicin Kooveen ohi neljänneksi, sarjakärki Happeella on edelleen neljän pisteen etumatka kaksi ottelua vähemmän pelanneeseen SSV:hen.

Finaaliuusinnan avausmaalin teki 800-päisen yleisön iloksi  Happeen Jaska Kunelius, mutta vielä ensimmäisessä erässä Tommi Ahola, Sami Johansson ja Veli-Matti Luukko laukoivat Classicille kahden maalin johdon. Happee nousi toisessa vielä maalin päähän vaan ei enää rinnalle. Sami Johansson (1+3) ja Tommi Ahola (2+2) olivat ilman sentteritaituri Krister Savosta pelanneen Classicin tehokkaimmat tänään.

Perjantain toisessa ottelussa Josba kohensi asemiaan taulukon alapäässä kaatamalla kotonaan Nokian KrP:n 10-5. Nokia karkasi avauserässä peräti 0-3-johtoon, mutta seuraavat 40 minuuttia veivätkin sitten isännät 10-2 maalin tehneen ja kaksi syöttäneen Ville Laasosen johdolla. Voitto nosti toiseksi viimeisenä olevan josban tasapisteisiin Indiansin ja TPS:n kanssa. Josba on hävinnyt viimeisistä kuudesta ottelustaan vain kaksi, Nokialle häviö oli neljäs perättäinen.

Salibandyliigan lauantain ottelut ovat OLS – Koovee ja klo 16.45 suorana TV2:ssa nähtävä Oilers – SPV.