Seinäjoki ja Areenat

Viimeksi päivitetty 30.9.2017 16:18

Champions Cup 2017 järjestetään Seinäjoella. Kaupunki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus ja asukkaita siellä on n. 62 000.

Seinäjoki tunnetaan Tangomarkkinoista, Provinssirockista, Vauhtiajoista, salibandyjoukkue Seinäjoen Peliveljistä, Veikkausliigassa pelaavasta jalkapalloseura SJK:sta sekä Superpesiksessä pelaavasta Seinäjoen JymyJusseista. Myös paini on lähellä pohjanmaalaisten sydämiä.


Seinäjoki Areena

Uudistunut Seinäjoki Areena tapahtuman keskiössä

Champions Cupin ottelut pelataan kahta sijoitusottelua lukuun ottamatta juuri uudistetulla Seinäjoki Areenalla.

Areenan A-halli valmistui vuoden 2000 syksyllä ja käsittää n. 15 000 kerrosalaneliöä ja näyttelypinta-alaa on vajaa 10 000 m². 
Areenan uusi (B-halli) laajennusosa käsittää lisätilaa vajaa 7 000 kerrosalaneliöä ja siitä on näyttely- ja tapahtuma-alustaa noin 5 500 m². 

Seinäjoki Areena on ideaali järjestää otteluiden lomaan oheistoimistoja ja tätä mahdollisuutta Champions Cup -järjestelyissä on hyödynnetty. Lue oheisohjelmista täältä.

Toisena hallina toimii Seinäjoen Urhelutalo, jossa pelataan lauantaina 7.10. naisten ja miesten sijoitusottelut 5-6.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.